Постижения на учениците
 

В Деня на Ботев и загиналите за свободата на България - 02.06.2018г., зрелостничката Мариела Коджебашева от ПМГ Яне Сандански взе участие в националния кръг на международното математическо състезание Европейско кенгуру. Тя бе една от седемте дванадесетокласници, които постигнаха успеха да бъдат допуснати до националния кръг. За пореден път Мариела доказа своите задълбочени познания по математика, развитото си логическо мислене и представи достойно нашето училище. 
На 08.06. 2018г. зрелостничката бе наградена в Министерството на образованието и науката от дългогодишния организатор на състезанието и представител на България в Европейската асоциация Кенгуру без граници - Сава Гроздев. Специални гости на тържественото връчване на наградите бяха заместник-министърът на образованието - инж. Таня Михайлова, както и директорът на френския институт - Фабиен Флори. Това бе последното състезание за Мариела в гимназиалния етап на обучение, но ние ? пожелаваме успех във всички бъдещи начинания! 

 

***

 

Невероятен успех за зрелостничката от ПМГ Яне Сандански Мариела Коджебашева, която е първа в страната по успех и е допусната за участие в националния кръг на националното състезание Европейско кенгуру по теми на френски език. 

 

***


Елена Бозукова от VIIIа клас в ПМГ Яне Сандански печели първо място на Коледно математическо състезание, проведено в гр. Сандански. Нашата осмокласничка има изключителен успех постига максималния брой точки в състезанието за съответната възрастова група и заема първото място в област Благоевград.

    

***

Постижения на учениците за учебната 2016/2017 г.

***

 

Постижения на учениците за учебната 2015/2016 г.

 


***

 

Постижения на учениците за учебната 2014/2015 г.

***
 

Постижения на учениците за учебната 2013/2014 г.

 

***
 

Постижения на учениците за учебната 2012/2013 г.

 

***

Постижения на учениците за учебната 2011/2012 г.

 

***

 

Постижения на учениците за учебната 2010/2011 г.

 

***

 

Постижения на учениците за учебната 2009/2010 г.